Merre kartelën tënde falas!
Regjistrohu tani.

Kartela MANA është kartelë e lojalitetit që ju shpërblen në formë të pikëve për çdo Euro që ju shpenzoni. Pikët e grumbulluara ju mund t’i shfrytëzoni si zbritje në blerjet e ardhshme te partnerët tanë.
REGJISTROHU

Pajisu me kartelën MANA në njëren nga pikat e shitjes së partnerëve të programit MANA. Gjithashtu mund të regjistrohesh online dhe të pajisesh me kartelën virtuale në telefonin tend të mençur.

GRUMBULLO

Për çdo blerje tek partnerët e programit MANA , trego kartelën MANA dhe në fund të transaksionit, çdo euro e shpenzuar do të shndërrohet në pikë.

SHFRYTËZO

Shfrytëzo pikët e grumbulluara në blerjet tuaja në pikat e shitjes së partnerëve të programit MANA. Pikët e grumbulluara mund të shfrytëzohen si para për çdo blerje në rrjetin e dyqaneve MANA.

PARTNERËT

Ku mund të shfrytëzohet kartela MANA?

Ofertat

Fito pikë në çdo euro të shpenzuar.

Multimedia

Kartela Mana

Si t'i kthejmë pikët në mbushje të VALA?

Si mund të shikoni gjendjen e pikëve tuaja në MANA?

Si të shtoni Kartelën fizike në llogarinë tuaj Mana?

Si të shtoni numra telefoni në Mana?

Si te regjistrohemi ne Mana.cards?

Na shkruani pyetjet tuaja.

Pyetjet e shpeshta

Kartela MANA është kartelë që ju shpërblen në formë të pikëve për çdo Euro që ju shpenzoni. Pikët e grumbulluara mund t’i shfrytëzoni si zbritje në blerjet e ardhshme te partnerët tanë. .
Për t’u pajisur me kartelën MANA ju mund të regjistroheni në ndonjërën nga pikat e shitjes të partnerëve të programit MANA. Gjithashtu, ju keni mundësi të regjistroheni online dhe të pajiseni me kartelën tuaj virtuale në telefonin tuaj të mençur. Ju mund të përdorni kartelën virtuale apo atë fizike varësisht se cilën e keni në dispozicion gjatë blerjes te partnerët tanë të shitjes.
Tregoni kartelën tuaj MANA kur bëni blerje te partnerët tanë dhe në fund të transaksionit, eurot e shpenzuara do të shndërrohen në pikë. Për më shumë informata klikoni PARTNËRET
Ofertat speciale ju mundësojnë që për çdo Euro të shpenzuar të grumbulloni më shumë pikë dhe më shpejtë. Shumë mundësi ju presin në dyqanet e parterëve tanë, prandaj vizitoni OFERTAT
Pikët e grumbulluara mund të shfrytëzohen si para për çdo blerje në rrjetin e dyqaneve MANA. Për shembull: 500 pikë të grumbulluara = 5 EUR shpërblim.
ër të ditur gjendjen e pikëve ju duhet të qaseni në llogarinë tuaj në www.mana.cards. Për çdo informatë tjetër na kontaktoni në: telefon 0 800 10 200 apo në email info@mana.cards